zondag 5 januari 2014

Saar schrijft

Het beste dat je kunt worden ben je zelf.

Sommige mensen weten al snel wie ze zijn en wie ze worden. Mijn zus bijvoorbeeld. Ze is 5 jaar ouder dan. Als we boodschappen hadden gedaan op vrijdagavond, moesten we altijd even langs het reisbureau voor de nieuwste reisgidsen. Ik moest als kind altijd klant spelen en precies vragen wat zij wilde uitzoeken (dat was vaak zo ingewikkeld dat ik verder niet meer nodig was). Uiteindelijk werkte ze bij een reisbureau, en toen dat dicht ging, vond ze haar weg als persoonlijk reisadviseur. Ik ken niemand die zo bevlogen is van reizen als zij. 

Ze heeft mij enigszins aangestoken. Ik heb best wat van de wereld gezien, maar ik hoef niet elke vakantie weg. 

En dan ik. Ik wilde iets met kinderen en verder vond en vind ik een heel hoop dingen interessant en leuk. Het klinkt misschien wat negatief om te zeggen dat ik nergens enorm in uitblink, maar als ik het heel positief bekijk, is dat eigenlijk wel zo! 

Want je kunt daar toch ook weer in uitblinken toch;)

Dat is dus waar ik dit jaar in volle vaart mee door ga. Mijn passies leven. Dat is niet alleen haken (al word ik daar wel heel erg blij van) en kleur (Sassie zonder kleur.... nee), maar ook een beetje meer van mezelf.

Want het beste dat je kunt worden.... x-x-x Saar
Voor meer foto's en video's: volg mij op Instagram en Facebook


Share on TumblrPin It!

10 opmerkingen:

 1. Dat is een prachtig 'doel' om aan te (blijven) werken! Deze ga ik adopteren ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb je opgeschreven!
  En zo is het maar net.
  Jij blinkt toch echt wel uit in haken hoor.. ;) Heb je boekje net binnen.. wat een kleur en mooie dingen, je zult vast een hoop op mijn blog terug zien komen.
  Ik wens je een fijne zondag!

  Groetjes, Miriam
  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi verwoord en zó herkenbaar. Dank je wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik mag die jezelf wel! En ik geniet mee van die passie(s)van Sassie;)
  De identiteit dat is voor mij altijd een heel issue geweest. Langzaam maar zeker kan ik het bezien zoals jij het hebt beschreven. Liefs Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je brengt nog aldoor kleur in ons leven, dat is beter dan andere zaken, die ook zomaar binnenkomen....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik geniet al de hele Kerstvakantie van jullie geweldige boek! En niet alleen ik... ook mijn drie dochtertjes en alle vriendinnetjes die kwamen spelen/logeren deze vakantie. Er is heel wat gehaakt en er zijn heel wat haaklesjes gegeven. Ze willen het liefst beginnen met de poncho... maar ja.. eerst even oefenen. Tijdens de 'haak-in' die ik 2x per maand organiseer, merk ik dat jullie boek echt wel favoriet is tussen de stapels haakboeken en tijdschriften die we hebben liggen.
  Ik vond het super leuk je te ontmoeten tijdens de Create 'n Date.
  Een heel fijn, gezellig, gezond & gelukkig 2014. Veel mooie momenten voor jou en je gezin!
  Lfsx, Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat heb je mooi gezegd! En stiekum heb ik dat best vaak, dat ik mezelf een beetje negatief ga zien omdat ik eigenlijk nergens echt in uitblink... maar toch ben ik wel tevreden en vind ik m'n lol in verschillende dingen (waaronder haken). Ik kreeg pas van een nichtje een zelfgemaakt houten hartje met daarop de volgende tekst, die ik ook wel toepasselijk vindt:
  'Life isn't about creating yourself, life is about finding yourself.'
  Ik wens je een goed nieuwjaar toe! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En jezelf zijn is zó belangrijk!! Bedankt voor de leuke workshop!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Grappig! Een tijd geleden schreef ik een artikel in een magazine over de trend dat tegenwoordig iedereen maar een specialiteit moet hebben en dat het bijna niet meer mag om een gewone allrounder te zijn. Is een beetje een crisis ziekte hoor, gaat wel weer over ;-) En de experts die ik sprak waren het er trouwens roerend over eens: als je laat zien wie je écht bent, dan is dat specialistisch genoeg. Van jou is er namelijk maar één!
  Groetjes,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En zo is het maar net!
  Het is fijn om jezelf te mogen zijn er zijn al genoeg andere......;-))

  BeantwoordenVerwijderen