dinsdag 24 december 2013

Crochet year 2013

Ik word elke keer een tikkie sentimenteel aan het einde van het jaar. Verbaas me elk jaar weer wat meer over de snelheid waarmee het voorbij is gevlogen en hoeveel er is gebeurd. Ik kan stellen:


2013 was wel een echt haakjaar!


Aan het begin van dit jaar zaten we om tafel bij Forte Uitgevers met ons idee. Daarna volgde maanden van haken, aanschrijven van sponsors en uitproberen van nieuwe ideeën. 


In het voorjaar werden de foto's geschoten in het huis van Claire. Het hele huis stond vol! We hadden alles ingedeeld volgens de hoofdstukken van het boek, zodat de fotograaf zo aan de slag kon. Er werden duizenden foto's geschoten, waarvan de mooiste in het boek kwamen. 

In de zomer deden we mee met Maaike en Annemarie op de Create 'n date. Het idee om zelf workshops te organiseren werd geboren. Ik haakte voor Wolplein en kwam in de Flow te staan. Zo trots als een Pauw. 


In november kwam het boek eindelijk uit. We vierden dit bij Nijhof en bij Echtstudio

Het boek kreeg elke maand een nieuwe druk! Dat is echt veeel meer dan wij hadden gedacht!...Genoeg reden om deel 2 te maken... Volgend jaar mag van mij best weer zo'n succes haakjaar zijn.Fijne feestdagen en een fantastisch 2014!


Share on TumblrPin It!

19 opmerkingen:

 1. Inderdaad het jaar is omgevlogen maar ook voor jullie was het toch een mooi jaar om op terug te kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thank you for the colour and inspiration.....have a great Christmas! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat deel twee vind ik een heel goed idee voor 2014. Bedankt voor alle goed ideeën hele fijne feestdagen en alvast de beste wensen voor 2014

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor jou ook hele fijne feestdagen en een kleurrijk en creatief 2014! Erg leuk om jou en Claire ontmoet te hebben bij Echtstudio. Jullie blogs volg ik al een hele tijd en nu heb ik jullie mooie haaksels ook in het echt gezien. Heel inspirerend en gemaakt door twee hele enthousiaste meiden! Wat ben ik blij te lezen dat er een tweede boek aankomt. Maar rustig aan......eerst nog nagenieten van dit succes! Sinds kort heb ook in een eigen blog en hoop in 2014 ook veel mensen blij te maken met mijn creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ich wünsche Dir im Kreise deiner Lieben ein wunderschönes, gemütliches Weihnachtsfest und einen guten Rutsch, Gesundheit und Glück fürs Jahr 2014. Ich freue mich schon darauf auch im nächsten Jahr wieder einiges auf deinem Blog miterleben zu dürfen.
  Viele, herzliche Grüße aus der Windmühle
  Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende foto's. Zo te lezen hebben jullie inderdaad een prachtig haakjaar achter de rug. Op naar 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne feestdagen en hopelijk volgend jaar weer zo'n geweldig leuk boek !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi jaar en wat fijn dat we daar van mee mochten profiteren op creatief gebied. Een tweede deel? Ja graag!. Liefs Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bent een geweldige bron van inspiratie en ik kijk uit naar deel 2 van jullie boek en natuurlijk naar je nieuwe creaties en mooie foto's hier op je blog. Ik wens jou en je gezin fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en creatief 2014. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele fijne dagen. En een nieuw jaar vol met inspratie....
  En deel twee....Jaaaa!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. :) Dat is wel een heel leuk en creatief overzicht van het afgelopen jaar zeg! Op naar net zo'n leuk 2014! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Saskia, hele fijne Kerst & veel geluk, liefde & gezondheid voor 2014!
  Geniet van jullie boek & vond de Create 'n Date geweldig leuk!
  Groetjes, Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Great !
  Greetings from Poland :)
  Katarzyna

  www.sajuki.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi jaar heb je achter de rug. Jullie boek is super! Ik vond het ook erg leuk om aan je eerste haakworkshop deel te nemen. Erg inspirerend! Ik ga kijken of ik in 2014 nog een keer kan meedoen :-)
  Fijne jaarwisseling en op naar een mooi nieuw jaar! Groetjes, Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie vrolijke foto's!!!! Het is ondertussen nieuwjaars ochtend en ik wens je heel veel liefde, geluk en opnieuw haakplezier voor 2014...ik heb eindelijk op 2de kerstdag jullie boek gekregen en ga nu tijd vinden om eindelijk iets te gaan haken!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat was echt een fantastisch (haak)jaar voor jullie! Ook zulke mooie foto's (collage's) heb je geplaatst... Voor jullie een heel gezellig, gezond en creatief 2014 gewenst.

  Ik kijk echt veel op jullie blog, als ik weer inspiratie nodig heb. Bedankt daarvoor!!

  En morgen haal ik jullie boekje op...! En dat zegt wat.. ik koop eigenlijk nooit boeken, leen ze meestal. Maar dit is zo'n mooi boekje, wat ook 'blijft'! Kan me er al helemaal op verheugen.

  Dus een deel 2; ik zeg.. DOEN! ;)

  Lieve groet,
  Miriam
  ('t Bezige Bijtje)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Everything you do is so colourful, I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Thank you for a lovely year! I look forward to your projects of squishy, yarny goodness in 2014!
  Sheila
  https://www.etsy.com/listing/168726523/technicolor-linen-baby-blanket-looks

  BeantwoordenVerwijderen