zaterdag 6 oktober 2012

Camper!

Eindelijk staat hij voor ons huis. De camper.
Ietsepietsiepansie wij gaan op vakantie...
Het kan en of we gaan is aan ons!

Eerst wil ik hem natuurlijk nog gezellig maken van binnen. Ruitjes, stippen, roze, geel, groen, blauw. Gordijntjes met bolletjesrand, gezellige bekleding, lampjes...
eerst maar even langs kitsch kitchen;)
Ik haalde hem op met 'Mariza 2 jaar'. Zo noemt ze zichzelf tegenwoordig. We moesten ontzettend lachen, waarna ze al snel als een blok in slaap viel, vast van het geronk van de motor, wat vele malen harder is dan onze auto. Moet even wennen (hoop ik).

Ik heb ook eindelijk weer rust in mijn lijf. Ik ben begonnen met een groter project: een deken. Ik had een tas garen gekocht via marktplaats en wil daar een deken van haken. Het is katoen met dralon, deels synthetisch. Dat voelt heel zacht en is wat lichter. Ik haak met naald 3. Het gaat dus niet zo vlug;)
Mariza twee jaar en mama in de bus.

De dag dat we de bus kochten stond dit op de kalender.... :)

Share on TumblrPin It!

7 opmerkingen:

 1. Proficiat met jullie camper...leuk!Nu heerlijk oppimpen,lijkt ne ook superleuk om te doen,good luck!

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, jullie hebben een camper, kun je het zelf nog geloven? een camper is de wens van ons om volgend jaar of over 2 jaar ofzo voor de deur te hebben staan en dan ook leuk op te knappen. Hoe hebben jullie hem gevoden, marktplaats ofzo? wij sparen gezellig nog even door. groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi kathy
  We hebben de afgelopen maanden goed marktplaats in de gaten gehouden en nu na het seizoen werden ze goedkoper maar werd het aanbod ook minder. Dit is het uiteindelijk geworden. Heb er ook heel veel zin in:) succes met sparen en zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook echt iets voor ons zo'n VW camper, dat heeft het gewoon. Wat heerlijk, wat een vrijheid een camper. Mooie foto van jullie samen. Leuke leeftijd hè twee jaar:-) Jullie genieten zichtbaar.
  liefs Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met jullie camper! Ben benieuwd hoe hij er uit gaat zien met ruitjes, stippen, roze, geel, groen, blauw. Gordijntjes met bolletjesrand, gezellige bekleding en lampjes :o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het plakfolie voor de binnenkant van het keukentje en het tafeltje is besteld:) ruitjes, kant en nog meer ruitjes:)

   Verwijderen
 6. OOO leuke Camper, zo iets staat ook op ons lijstje :-) veel plezier samen. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen