maandag 18 juni 2012

Bij de rivier

Wij zijn op vakantie. Na heel wat regen is er gelukkig ook volop zon.
Precies een jaar geleden waren we ook op vakantie en leerde ik mezelf haken met een boekje. Het boekje is voor kinderen, maar prima voor een volwassen leek!
Hieronder kiekjes van onze tent. Het duurt even voor hij staat maar als het dan zover is... Zo blij zijn we ermee! Al zijn wij altijd weer op zoek naar verandering.
Kindlief is voornamelijk 'blij'. Ze is twee en kan steeds beter duidelijk maken wat ze wil. Met een driftbui, of met woorden:)
Van haken komt niet heel veel terecht. Dat komt ten eerste omdat ik geen garen mee had om de granny deken echt af te kunnen maken. Ik had wel heel dunne wol mee en samen met een ander garen van Drops ben ik daar nu een omslagdoek voor aan het maken. . Ik ben blij dat ik haak:)

Share on TumblrPin It!

4 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er heerlijk uit aan de rivier! Wij hebben ook zo'n heerlijke de waard tent, maar zijn ook gezwicht voor een caravan, om het simpele feit dat we veeel vaker weg willen en de nachten, en soms de dagen ook, nog zo kil kunnen zijn. We gaan nu voor een mooie afwisseling van die twee, ben erg benieuwd hoe de caravan bevalt, er moet nog het nodige opgeleukt worden met hip haakwerk en dan hebben we een tweede huisje op wielen. Maar als ik dan jullie tent zie staan, voelt dat ook wel super, geniet er maar lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben een soort haat/liefde relatie met de tent. Als hij staat; helemaal geweldig, maar als je wilt verkassen kunnen we daar gerust een dagje voor uit trekken. Ook opdat we tafeltje, stoelen, keukentje etc mee hebben. Wij gaan na de vakantie op zoek naar een campertje die je ook voor dagelijks gebruik kunt hebben.
   Lekker zo, Wii bij de rivier:)

   Verwijderen
 2. Hey Sassy, dat ziet er heerlijk uit!! Mooooi plekje! Enne, erg gezellig jullie in de toekomst ook in een busje... Geniet nog van jullie vakantie! X Claire

  BeantwoordenVerwijderen