zondag 8 januari 2012

Gehaakt bloemenkussen Attic24

Het bloemenkussen is klaar! Hij is gelijk in beslag genomen ;)


Ik heb de bloem op rode stof met krijt afgetekend, vastgespeld, uitgeknipt en aan elkaar vast genaaid (dat laatste vond ik eigenlijk het moeilijkste want ik met een naaimachine....). Een klein gat open gehouden, omgedraaid en gevuld. Toen de bloem met wol aan het kussen vast genaaid. Ik dacht dat ik het al een keer had geblogd, maar ik zie het niet meer terug: het patroon komt van attic24 en ik kreeg kriebels om het te maken van magic colours. Lang leve internet!

Share on TumblrPin It!

13 opmerkingen:

 1. Mooi!! Ik ben er ook mee bezig of te wel twee tegelijk...en net als jij ben ik ook niet handig met de naaimachine (maar het is toch gelukt bij jou)ik ga de achterkant haken maar het binnenkussen zal ook ik met de naaimachine aan de gang moeten
  groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuke kussen, ik heb het ook op mijn lijstje staan om te maken, maar ik kan nergens een patroon vinden en zelf ben ik daar gewoon heel slecht in... al mijn probeersels zijn uitgelopen tot kleine rampjes. Heb je misschien een tip voor mij? Groetjes, Anouk, Klapzoen.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi anouk, attic 24 geeft een heel goede beschrijving, staat een link als het goed is. ik heb 'm zelf (om te leren) even aangepast, maar vond het raar om die op internet te zetten, omdat het eigenlijk exact dezelfde uitleg is als die van haar. wil 'm wel naar je mailen anders?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Saskia, Ik heb hem gevonden en ben inmiddels aan de slag! Wat een leuk projectje, lekker snel te maken. Zodra ik het af heb zal ik een foto op mijn blog plaatsen. Dank je wel inmiddels. En ja, raar hè, ik zou het liefste ook de beschrijvingen op mijn blog willen zetten zodat nog veel meer haaksters er plezier van kunnen hebben. Misschien moeten we haar gewoon mailen voor toestemming. Tot nu toe heb ik nog geen werkbeschrijvingen, ook omdat ik veel van farbenmix.de download. Echt een aanrader, zowel gratis als betaalde patronen.

  Groetjes, Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anouk,
   je deken is af, op naar het volgende :) het werkt erg verslavend hoor! ik heb er nu dus al twee, en ik bedacht me laatst dat het ook leuk is om elke toer een ander randje te maken. Ik heb net het boek binnen met randjes, zal later even foto's maken en uploaden. Heel veel succes! Als je eenmaal 3 randjes hebt, gaat het vanzelf.

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. dank je, het beste is om even naar attic24 te gaan voor de werkbeschrijving, zij maakt fantastische dingen!

   Verwijderen
 6. ik vind hem helemaal geweldig!!
  ik ga ook op zoek naar het patroon (hoop hem te vinden) wil hem proberen te maken
  leuke kleuren ook
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sam, ik heb het patroon vertaald, het staat op mijn blog, succes!

   Verwijderen
 7. Ik heb er wel 4 gemaakt zo leuk en als je de smaak te pakken hebt is het héél makkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen