zaterdag 18 februari 2012

Gehaakte vlaggetjes en meer

Een paar weken vierde Saartje haar eerste verjaardag en verkocht haar hele collectie voor 25 % korting. Ik kon me absoluut niet inhouden en bestelde voor een kapitaal aan wol. Hoe blij kun je zijn met wol? Nou, heel blij :) Mariza komt elke keer met een bolletje aanzetten en zegt vol verwondering WOW!







De vlaggetjes zijn eindelijk klaar. Ik had nog weken door kunnen gaan en honderden vlaggetjes willen haken, toen ik eenmaal de slag te pakken had dan. 



Ik had het al eerder genoemd; de give away van Dianne van Have more fun creating. Hartstikke schattig. Er zat nog een mooi kaartje bij met een randje ook! Nogmaals dank!


Morgen is de grote dag; we vieren Mariza's tweede verjaardag. Ze krijgt me toch een berg cadeau's! 


En tot slot nog een gezellig plaatje van al die lekkere vlaggetjes. 
Ik ga nu snel weer door met de derde taart voor morgen!



Share on TumblrPin It!

woensdag 15 februari 2012

Gewa(a)rdeerd!!

Ik had al een Topdag; lekker gewerkt op mijn oude kamertje in Kwadijk, kind bij opa en oma, spelen met haar grote neefje en de hond.
Kwam ik thuis; lag er een mooi cadeautje op de deurmat! Ik heb geen tijd gehad om 'm te fotograferen want Mariza riep 'Waaaaw' (op z'n tweejarigst), liet alles uit haar handjes vallen en pakte het pakje op. Ja hoor lieffie, je mag het open maken :) Ze werd nog blijer toen ze het schattige haaksel in haar handen had. Bedankt Dianne! Hij hangt in de kamer en ik zal er morgen (hopelijk, als ik daar tijd voor krijg) een foto van nemen.
Eten koken, kind naar bed, even internetten voor cadeautjes (ook al zo geslaagd). En toen kreeg ik deze verrassing: een Award!
Ik krijg 'm van Ikke is mooi
en ik wil 'm graag doorgeven aan de volgende winnaars:

Lief en mooi
have more fun creating
De Vossenburcht
Mariek maakt aka Tikkie scheef
colourfull flowergirl

Nog even iets over de award: Hij is bedoeld voor bloggers met minder dan 200 bloggers en je geeft 'm door aan blogs waar je graag naar krijgt, inspiratie van krijgt en, nouja, zoals mijn titel zegt; wa(a)rdeert :)

Morgen hopelijk ook een foto van mijn vlaggetjes.
Share on TumblrPin It!

donderdag 2 februari 2012

Lekker warm!


Ik wilde al een tijdje polswarmers maken, maar het kwam er maar niet van. Tot het opeens ging vriezen! Ik heb niet vaak last van koude handen, maar een vachtje helpt wel. 
Al met al zitten er best veel kleuren in verwerkt ongeveer 10. 
Bij het maken van de foto legde Mariza een groen bloemetje op de polswarmers, best mooi! 





Zoals je ziet ben ik ook lekker bezig geweest met Picasa. Ik wil kleur zien! net als in het echt :)

















Share on TumblrPin It!