dinsdag 14 augustus 2012

Gehaakte omslagdoek met patroon

Voor ons is het een rare vakantie. Maar ondanks alles genieten we van de dagjes weg, van de dagjes thuis en van onze kleine dreumes. Ze is eigenwijs, ondeugend, echt twee.
Van mijn moeder is nog niet bekend wanneer ze wordt geopereerd. Elke dag kan ze worden opgeroepen.

Omdat sommigen belangstelling hebben voor de blauwe garen van de omslagdoek: ik wil wel wat meenemen als het er nog is? Ik heb 4 bollen gebruikt en een bol mohair. Je zou dus ongeveer 6 bollen nodig hebben. Ze kosten anderhalve euro per bol en verzendkosten zijn 5 euro.

We hebben haar kamer baby-af ingericht. Nieuwe kleur, nieuw, gouden bed, een grote kledingkast en ze slaapt er lekker! Ze heeft trouwens heel goed geverfd. Te zien dat haar opa schilder is!

Zo blij met mijn nieuwe fiets! En we hebben gemerkt dat Flevoland best mooi is. Ernaast een plaatje uit de Flow, zo leuk om rond je poef een oude wollen deken te naaien! Ga ik vast een keer doen.

En nog een plaatje van mijn fiets. Zelfde boom, andere plek. Ik haakte ook een naaldenkussentje. Ik wilde er tientallen maken, maar heb het bij 1 gelaten.

En dagje naar het speeltuintje bij de Piramide van Austerlitz. Echt een aanrader! Mariza wilde keer op keer op keer in de draaimolen. 

En nog een keer de doek, met beschrijving. Eerlijk gezegd weet ik niet waar het patroon vandaan komt. Het is gratis geweest, dus ik denk dat het daarom geen probleem is dat ik 'm hier deel.  Ik zocht deze foto al, maar vond hem nu pas. Komt ervan als je 4 toestellen hebt waar je kiekjes mee schiet!


Share on TumblrPin It!

7 opmerkingen:

  1. Wat mooi, die teltekening van de omslagdoek, was ik net naar op zoek, en.......laat ik nu net een mooie wollen deken bij de kringloop gescoord hebben (kan ie mooi bij de andere dekens die ik al heb, maar deze was toch weer anders hahaha) om zo'n meditatiekussen te maken met misschien wel een gehaakte mandela erop. Plannen.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Na wat een mazzel van die deken! Ik ben al een paar keer geweest maar kom alleeën thuis met heel andere dingen. Ook leuk natuurlijk :)

      Verwijderen
  2. die doek is zooo mooi die kleuren die je hebt gebruikt!

    groetjes
    Angeline
    www.mijnplekkie.tk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je fiets is cool!!
    En fijn dat je weer werk hebt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn dat je al zo snel weer een baan hebt. Weer een zorg minder. Grappig foto die kleine meid met zo'n grote zonnebril :-)
    En dank je wel voor het delen van het patroon. Ik vind jouw omslagdoek zooooo mooi!! Dat zachte randje maakt het ook helemaal af.

    Liefs, Liane

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We gaan als het goed is nog een weekje richting noorden van het land en dan ga ik toch nog maar weer naar de markt in Emmen, ik kan wat van die wol meenemen voor de liefhebbers?

      Verwijderen
  5. Dat patroon lezen is nog even puzzelen maar komt vast goed. Inderdaad gave wol!
    Gefeliciteerd met je nieuwe baan en gave fiets!
    Fijne week in het noorden!

    BeantwoordenVerwijderen